Hjemme hos oss har vi et hårete gulv

Som de som leser bloggen min sikkert vet, så har jeg en nydelig berner sennenhund som heter Luna (Lunis, Luni, Poffæn, Snusken, + alle de andre tusen kallenavnene jeg har på henne). Men! Ikke nok med at Luna er nydelig, hun er også veldig hårete. Noe jeg og mamma fikk erfare da vi skulle børste henne i dag. :-)

pics 008  kopi

Jeg tror egentlig bildet sier det meste!

5 kommentarer

Fransisca

13.jul.2009 kl.01:52

Det er ikke mulig.. Hvor var alt det der før det havnet på gulvet, liksom?!

Maria

13.jul.2009 kl.02:06

Nei, si det. xD Jeg aner ikke, haha. Men siden hun så mye mindre ut da vi var ferdig, regner jeg med at det var festa på henne en eller annen plass! ^^

Ane.

14.jul.2009 kl.15:25

Omgsj, det var akkurat som Indie! Vi kunne drive og dra ut hår på han en dag, og tro at vi var ferdige, og neste dag var det på'n igjen! JEEEEEZ. Berner Sennener har masse, masse pels! Aw. De er så gode å kose på.

Maria

14.jul.2009 kl.16:26

Jeg vet, men Luna har aldri hatt sååå mye hår før, jeg bare syns det var så sykt. xD Jaa, det er kjempegode koseklumper. ^^,

# 125

15.jul.2009 kl.03:33

Shiit x)

Skriv en ny kommentar

Maria Helene

Maria Helene

17, Rana

Jeg heter Maria Helene pluss to navn til. Jeg er en sytten år gammel jente som er veldig glad i vennene mine, kjæresten min, de små hobbyene mine, og ikke minst å skrive. Og det er vel grunnen til at jeg laget meg blogg. Jeg er glad i å ha en plass for å skrible ned saker og ting på. Les hvis du vil, legg igjen en kommentar hvis du vil. It's a free country.

Kategorier

Arkiv

hits