Hjemme igjen

Så da er jeg hjemme fra en super helg i Trondheim sammen med kjæresten min. Det har virkelig vært en kjempebra helg! På fredagen etter Ørjan var ferdig på arbeid dro vi rett avgårde. Ganske lang reise, men det gjør ingenting når man har verdens beste selskap. <3 Da vi var fremme i leiligheta til onkelen og tanta mi, pakka vi bare ut og gikk og la oss på en svær madrass i stua som skulle bli senga vår i den lille tiden framover.

På lørdagen sto vi opp i 11-tida, og det bar rett til byen og shopping. Ørjan kjøpte seg en del klær, og jeg kjøpte meg massemasse. Tre kjoler, diverse topper, sko, tilbehør. Senere på dagen dro jeg, Ørjan, onkelen min, tanta mi, broren min og søskenbarnet mitt på laser! Du vet sånn mørkt, svært rom med "labyrinter" der man skal skyte på de andre med lasergevær? Det var i alle fall skikkelig gøy!

På søndag hadde vi koselig familiedag, og alle sammen spilte kubb i hagen. Det var gøy, husker det så godt fra da jeg var mindre! Etter det dro vi på kamp. Fotballkamp. Rosenborgkamp! Det var faktisk veldig gøy, selv om jeg gikk glipp av den første målet de scorte. Sånt skjer når man løper rundt og leter etter kjæresten sin som leter etter is! Haha. Men den andre målet opplevde jeg, og det var skikkelig god stemning! Det er så gøy å være på plasser der det er masse folk.

Senere på dagen klarte alle sammen (mest Ørjan) å dra meg opp i Tyholttårnet. Og det var skikkelig kjipt! Jeg vet ikke om dere vet det, men jeg har klaustrofobi, og jeg klarer ikke å ta heis, så onkelen min ringte dem og spurte om det var mulig at jeg kunne ta trappa. Jeg ville helst bare droppe det og dra på Egon i byen (på bakken!), men neida, opp dit skulle jeg, hadde de andre bestemt seg for. Da jeg kom dit viste restaurantsjefen meg trappa, også sa han: "Ja, du må ha med deg en til person og en mobiltelefon i tilfelle noe skulle gå galt, og hvis dere hører masse buldring øverst i trappa, så må dere bare snu og løpe ned igjen, for da er det evakuering!" Han fyren der visste virkelig hvordan han skulle roe meg ned, haha! Uansett, Ørjan ble selvfølgelig den utvalgte, siden han er min trygghet og støtte, og opp bar det. Skulle virkelig ønske jeg hadde tatt bilde av trappe"gangen" ( det var som en liten, trang heissjakt, med ei smal spiraltrapp av metall, og det tok sikkert ti minutter å gå opp hele greia i det høye tårnet ), fordi for meg med klaustrofobi var den skikkelig ekkel. Til og med Ørjan, som ikke har noe problem med å være inne i trange rom, syntes det var skikkelig ekkelt. I ettertid tror jeg det hadde vært bedre å ta heis, hahaha. Da jeg endelig kom opp var jeg så skjelven, og Ørjan satt og trøsta meg hele tiden. Han er virkelig den beste i verden.

Så! Etter den fine(!) opplevelsen dro vi hjem, og spilte Passport i en time før jeg og Ørjan var nødt til å dra på toget. Skulle virkelig ønske vi kunne vært der lenger, det var så koselig. Men det gikk fint på nattoget også, jeg og snuppen kjøpte oss en kortstokk, så han satt og slo meg i "Idiot" til langt utpå natta. Kom hjem i morges klokka 06.05, og da dro vi rett hjem til han og la oss før han skulle på arbeid. Mora kjørte meg hjem, og jeg gikk rett i seng. Sto faktisk ikke opp før klokka ti over to i dag, sånn går det når man bare sover i en time på nattoget!

Jeg har bare mobilbilder fra helga, og de har så dårlig kvalitet, sorry! Jeg savner Trondheim allerede. Gleder meg skikkelig til i august, når jeg, Ørjan, Tina og Tom-Jøran skal dit! :-D

Én kommentar

Fransisca

06.jul.2009 kl.23:29

Jeg utfordrer deg!

Det fungerer på denne måten:
Gå inn i bilde-mappen din.
Trykk på mappe nummer to (hvis du har mapper der).
Trykk på bilde nummer 4 .
Post bildet på bloggen din og skriv litt om det.

Og så kan du finne tre andre bloggere du vil utfordre! : D

Skriv en ny kommentar

Maria Helene

Maria Helene

17, Rana

Jeg heter Maria Helene pluss to navn til. Jeg er en sytten år gammel jente som er veldig glad i vennene mine, kjæresten min, de små hobbyene mine, og ikke minst å skrive. Og det er vel grunnen til at jeg laget meg blogg. Jeg er glad i å ha en plass for å skrible ned saker og ting på. Les hvis du vil, legg igjen en kommentar hvis du vil. It's a free country.

Kategorier

Arkiv

hits