Karakterdag.

Mjehmjeh, så var det karakterutlevering. Fikk to firere, tre seksere og resten femmere. Jeg tror jeg er ganske fornøyd, selv om jeg ikke syntes jeg fortjente den ene fireren. Men jaja. xD Jeg skal ta alt positivt, og denne terminen skal jeg skjerpe meg! :D

I dag på skolen fikk vi nytt prosjekt, engelskprosjekt. Skal ha om Irland. Vet ikke helt om Irland var mitt førstevalg, skulle helst ha hatt London (<3), men jaja. Irland er vel greit det også?

Resten av dagen er jeg nødt til å begynne på matte, har nemlig matteprøve på torsdag. Får se hvor lenge jeg blir sittende med matten, kanskje jeg får tid til å være litt sosial med venner jeg dessverre ikke har brukt så mye tid på i det siste. :/ Får skynde meg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helene

Maria Helene

16, Rana

Jeg heter Maria Helene pluss to navn til. Jeg er en seksten år gammel jente som er veldig glad i vennene mine, kjæresten min, de små hobbyene mine, og ikke minst å skrive. Og det er vel grunnen til at jeg laget meg blogg. Jeg er glad i å ha en plass for å skrible ned saker og ting på. Les hvis du vil, legg igjen en kommentar hvis du vil. It's a free country.

Kategorier

Arkiv

hits