Lev i nået og sett pris på ditt drivstoff?

Du skjønner trolig ikke tittelen, om du ikke er en av dem jeg snakka om norskstilen min til. Nå er den overstått, og jeg tror det gikk greit. I dag har jeg bare sittet med matte, og jeg må si jeg er ganske lei av sinus, konjugatsetningen og alle de andre setningene der ute. Men i overmorgen på denne tiden er dette halvåret over, hvertfall jobbedelen av det, og julen kan endelig ringe inn i mine ører. Kroppen min og sinnet mitt er i feriemodus, og har egentlig vært det siden forrige ferie. Men jeg satser på å lade ut i ferien, og tilbringe den med akkurat det jeg har lyst til. Nemlig å bruke tid på vennene mine og kjæresten min, og slippe og tenke på det hersens skolearbeidet. Så skal jeg love meg selv at jeg skal være klar til å kjempe hardt med skolen i 2009, og gi mer av meg selv enn hva jeg har gjort etter sommerferien.

Som sagt skrev jeg stil på tirsdag, om et dikt kalt "Nå". Og det handler, som du sikkert gjettet, om at du må leve nå, handle nå, og ikke vente på drømmen om morgendagen, kamerat.
Så, hvordan er du? Tenker du framover i tid, på ting du må ha gjort til da og da, stresser gjennom dagene, og skulle ønske du egentlig var langt fram i tid? Eller lever du i nået, og setter pris på det du faktisk har akkurat nå, det som er virkeligheten?

I morgen er dagen før juleballet, og jeg har vært og sett på kjole i to dager nå. Men jeg har ikke funnet en jeg virkelig liker enda, så i morgen er siste sjanse. Jeg håper inderlig jeg finner en, for jeg drar ikke på juleballet uten kjole. :) Kjære kjolemakt der ute, gi meg kjolen min.

Men akkurat nå gleder jeg meg bare til jul. :) Jeg tror jeg har sagt det i hvert eneste innlegg i det siste, men jeg får ikke nok av å glede meg. Jul er magisk, admit it.

lunahavjpg

3 kommentarer

Ane.

11.des.2008 kl.16:30

Det kommer helt anpå. Jeg lever litt i nuet, og litt fram i tid. Og mye i fortiden.
JUL. :D OG OMG, så adorable pic.

Maria

11.des.2008 kl.23:34

Av Luni? :D Ja. Jeg er fornøyd med det, somehow. Med tanke på at jeg tok med med mitt Ixus for snær.. to år siden. :)

Ane.

13.des.2008 kl.21:17

Mm. Det var fint. ^^

Skriv en ny kommentar

Maria Helene

Maria Helene

16, Rana

Jeg heter Maria Helene pluss to navn til. Jeg er en seksten år gammel jente som er veldig glad i vennene mine, kjæresten min, de små hobbyene mine, og ikke minst å skrive. Og det er vel grunnen til at jeg laget meg blogg. Jeg er glad i å ha en plass for å skrible ned saker og ting på. Les hvis du vil, legg igjen en kommentar hvis du vil. It's a free country.

Kategorier

Arkiv

hits