Snart jul (thank god)

Nå er jeg kommet en fjerdedel inn i de to helvetesukene, og ting har gått helt etter planen for en gangs skyld. Gruppa mi er ferdig med samfunnsfagforberedelsene, og jeg tror jeg kan stoffet mitt utenat. Skal pugge litt mer i kveld for å være på den sikre siden. Bortsett fra skolen (jeg er så glad for at det er juleferie snart, jeg orker virkelig ikke mer nå), så er livet helt flott om dagen. Jeg har verdens beste kjæreste, jeg har alle vennene mine, og jeg har egentlig alt jeg trenger. Bortsett fra mer tid, men det er vel noe alle ønsker seg. Noen ganger burde virkelig døgnet vært mer enn 24 timer. Men uansett, de positive tingene er det jeg har bestemt meg for å tenke på helt til denne drittskoleperioden er over. Jeg tuller ikke, vi har et stort stykke arbeid i omtrent .alle. fag.

Jeg gleder meg til helgen, da har vi vært sammen i tre måneder, og det har trolig vært de tre beste månedene, sånn.. ever.

Nå er det heldigvis snart jul, som jeg begynte å glede meg til den 25. desember i fjor. Dette året har egentlig gått veldig fort, kanskje fordi det har vært så bra.


pic 053

Pepperkakehuset vi laga i fjor. :)
(Årets ser ikke like bra ut :p)

4 kommentarer

fashiion

04.des.2008 kl.00:10

Gleder meg til jul nå. Fint pepperkake hus :)

Maria Helene

04.des.2008 kl.00:51

Jeg og, veldig mye.
Takk! :)

Ørjan

04.des.2008 kl.00:58

gled meg masse tell Jula, stemning, ferien, maten, Deg <3 !

eg gled meg ! <3

the best pepperkake hus ever made :D <3
du e så flenk fina mi <3

Maria Helene

04.des.2008 kl.01:07

naw. <3 eg gled meg til julepakken, eg. ^^ haha.

njåå, det e ikke sekkert, men eg vart no fornøyd med det! :)
<3

Skriv en ny kommentar

Maria Helene

Maria Helene

16, Rana

Jeg heter Maria Helene pluss to navn til. Jeg er en seksten år gammel jente som er veldig glad i vennene mine, kjæresten min, de små hobbyene mine, og ikke minst å skrive. Og det er vel grunnen til at jeg laget meg blogg. Jeg er glad i å ha en plass for å skrible ned saker og ting på. Les hvis du vil, legg igjen en kommentar hvis du vil. It's a free country.

Kategorier

Arkiv

hits