Bring meg to uker fram i tid

Når denne dagen er over trer jeg inn i de mest stressende to ukene jeg har opplevd siden jeg begynte på skolen den .. et eller annet august. Har alle tentamene (engelsk, norsk, matte), pluss at jeg må få ferdig et samfunnsfagprosjekt og øve til det til torsdag. Pluss at jeg har alle juletingene jeg må få ferdig, jeg har namiprøve bokstavelig talt rett etter jul, jeg har geografiinnlevering, jeg har tyskframføring og jeg må få fikset gammelpcen og fikse MathCad. Og jeg gruer meg veldlig mye til mattetentamen, føler jeg ikke at jeg har kontroll i det hele tatt. Matte som pleide å være faget jeg elsket.

Så, jeg har en plan:
Idag : gjøre masse samfunnsfag, forberede meg til engelsktentamen
Mandag: Engelsktentamen, gjøre samfunnsfag
Tirsdag og onsdag: gjøre ferdig samfunnsfagen, dra til biblioteket og leie bøker om temaet, dra på julemesse-sak på Oda sin skole
Torsdag: Frisør, framføre prosjekt, lage tyskframføring
Fredag og resten av helga: Etterlengtet fri, julegavehandling (resten), og matteøving
Mandag: forberedelse til norsktentamen
Tirsdag: Norsktentamen, forberedelse til mattetentamen 
Onsdag og torsdag: forberedelse til mattetentamen
Fredag: Mattetentamen og juleball
Etter fredag: ETTERLENGTET JULEFERIE (må jo på skolen for det om, men fri i hjernen min i alle fall :p)

Og i mellom alt dette skal jeg få tid til alle julegavene, pluss lete etter juleballkjole, pluss kjæreste og venner, pluss puste. Såe, ønsk meg lykke til, jeg trenger det! :)

I slutten her kan jeg fortelle litt om helga. På fredag var jeg alene hjemme, alt var egentlig bare ganske teit. Men på lørdag dro jeg til byen sammen med Tinaen, og det var kjempekos. Kjøpte ferdig julegaven til Oda og Ane, også kjøpte jeg litt av Ørjan sin. Etter jeg kom hjem fra byen var jeg utelåst, og det var ingen av folkene mine som var hjemme, så jeg satt utenfor døra og venta. Ringte Ørjan og prata med han helt til mamma og pappa kom hjem, som altså tok ca. en time. :) Så det var iiiiskaldt. Etterpå var jeg og gikk tur med Oda og Luna, og etter det igjen dro jeg til Tinaen (my saviour! ;) ). Og i ti-tida kom Ørjan, også dro han hjem i dag for ca. en time siden. Kort resymé! :p Oj, glemte å si at jeg var på Tip Toe-forestillinga på fredag. Førstedelen var faktisk veldig bra, og selv om jeg ikke liker High School Musical, var andredelen også bra.

Så nå er det tilbake til jobbinga igjen. Eller, på tide å begynne, er vel mest rett. Ha et par fine uker folkens, er ikke sikkert jeg får tid til å skrive blogg. :p

4 kommentarer

hidea

01.des.2008 kl.02:32

Lykke til!

Ane.

01.des.2008 kl.10:21

Good luck'ey.

Ane.

01.des.2008 kl.10:21

Hva har du kjøpt!?

Rollincake

01.des.2008 kl.20:08

Tusen takk, begge to. :)

Ane: Hva jeg har kjøpt til deg? Tror du viiirkelig jeg kommer til å si det? :)

Skriv en ny kommentar

Maria Helene

Maria Helene

16, Rana

Jeg heter Maria Helene pluss to navn til. Jeg er en seksten år gammel jente som er veldig glad i vennene mine, kjæresten min, de små hobbyene mine, og ikke minst å skrive. Og det er vel grunnen til at jeg laget meg blogg. Jeg er glad i å ha en plass for å skrible ned saker og ting på. Les hvis du vil, legg igjen en kommentar hvis du vil. It's a free country.

Kategorier

Arkiv

hits